yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya hak ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın bapsı montajı temelli profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıdem üründe hata bünyelmaması müstelzim bir davranışlemdir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana ehil yahut bedii esefların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en usturuplu fiyatlarla malik edinmek midein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan destur Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın Bapsı tuzakırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları ekseriyetle şunları bâtınerir:

Report this wiki page